Riasztórendszerek telepítése és karbantartása

Szakembereinkkel vállaljuk az elektronikus jelzőrendszerek megtervezését, kivitelezését, majd a szervizelést, karbantartást. Szakembereink 15 éves szakmai tapasztalata, ismeretei alapján, a hazai biztonságtechnikai kereskedelem palettájáról kiválasztottuk azokat a berendezéseket, eszközöket, melyek – véleményünk szerint – hosszú távon megbízhatóak, könnyen kezelhetőek, a MABISZ által minősítettek, külső megjelenésük ízléses, modern.

A riasztórendszerek telepítésére vonatkozó felmérés teljesen díjmentes. Szakemberünk, egy egyeztetett időpontban kimegy az adott helyszínre és elvégzi azt, majd az Ügyfél által meghatározottak figyelembevételével elkészíti az árajánlatot.

Olyan szolgáltató vagyunk, aki az Ügyfelekkel való kapcsolatban több évre kalkulál. A telepítéstől nyomon követjük a riasztórendszerek állapotát folyamatosan. A garanciális időszak alatt minden elromlott eszközt cserélünk meghibásodás esetén. A felügyeletünkön keresztül mindig elérhetőek vagyunk, ügyeletes szerelőnkre számíthatnak éjszaka és hétvégén is.