Brand-Sec Kft.

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük a Brand Sec Kft. honlapján!

Egyre többen ismerik fel közülünk azt a tényt, hogy az értékeink védelmét nem tudja megfelelően biztosítani az állam, a hatóságok. Saját magunknak is tennünk kell szeretteink testi épsége, élete, a vagyon tárgyaink biztonsága érdekében. Egyik ilyen lehetőség az ingatlanok felszerelése különböző védelmi rendszerekkel.

Elsődlegesen magas színvonalú, megfelelő ár-érték arányú biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk Ügyfeleink és leendő Partnereink részére.

Budapesten és Pest megyében vállalunk:

- riasztórendszerek; - tűzjelző rendszerek; - videó-megfigyelő hálózatok; - áruvédelmi rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását, szervízelését, távfelügyeletét. Egyéb gyengeáramú berendezések szerelését is vállaljuk, mint pl.: kaputelefonok, sorompók, hangosító-rendszerek, számítógépes hálózatok.

Cégünk vezetői és dolgozói több mint egy évtizede a vagyonvédelmi szakmában dolgoznak. A jelentős tapasztalat és szakmai ismeret mellett rendelkezünk minden olyan hatóságilag előírt engedéllyel, biztosítással, mely a tevékenység végzéséhez szükséges.

Szeretnénk Ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon, felelős, korrekt megoldásokkal kiszolgálni. Szeretnénk elérni, hogy hosszú távú, elégedett partnerkapcsolat alakuljon ki Tisztelt Megrendelőink és cégünk között.

Kattintson ide és kérjen ingyenes visszahívást!