Riasztó- és tűzjelző rendszerek

Riasztórendszerek

Szakembereinkkel vállaljuk az elektronikus jelzőrendszerek megtervezését, kivitelezését, majd a szervizelést, karbantartást. A 15 éves szakmai tapasztalatunk, ismereteink alapján, a hazai biztonságtechnikai kereskedelem palettájáról kiválasztottuk azokat a berendezéseket, eszközöket, melyek – véleményünk szerint – hosszú távon megbízhatóak, könnyen kezelhetőek, a MABISZ által minősítettek, külső megjelenésük ízléses, modern.

A riasztórendszerek telepítésére vonatkozó felmérés teljesen díjmentes. Szakemberünk, egy egyeztetett időpontban kimegy az adott helyszínre és elvégzi azt, majd az Ügyfél által meghatározottak figyelembevételével elkészíti az árajánlatot. Annak elfogadását követően néhány napon belül vállaljuk a kivitelezést.

Az általunk ajánlott és telepített riasztó-központ márkák: PARADOX, DSC, SECOLINK. Ezek a rendszerek hosszú évek alatt bizonyították műszaki megbízhatóságukat. Rendkívül alacsony a meghibásodások száma. Az ár/érték arány nagyon jó. Távfelügyeleti szempontból nagyon fontos, hogy a berendezések kommunikátora kiváló legyen. A felügyeleti berendezésekhez gyors, egyértelmű, jól azonosítható, pontos információknak kell eljutnia ahhoz, hogy az intézkedések szakszerűek és az Ügyfeleink által elvártak legyenek. A felsorolt riasztóközpontok kiválóan kommunikálnak a központi számítógépeinkkel. Szintén nagyon fontos az, hogy minden korosztály rövid betanulás után el tudja sajátítani a kezelést. Az ajánlott eszközök kezelő-berendezései egyértelmű felületet biztosítanak, egyszerűen, biztonságosan kezelést tesznek lehetővé.

Szintén hosszú évek eredményeként alakult ki, hogy a telepítésekhez milyen eszközkészletet ajánlunk. A különböző érzékelők, szirénák, akkumulátorok, kábelek, stb. olyan szempontok szerint lettek kiválasztva, hogy hosszútávon megbízható, jó működést tudjunk garantálni.

Olyan szolgáltató vagyunk, aki az Ügyfelekkel való kapcsolatban több évre kalkulál. A telepítéstől nyomon követjük a riasztórendszerek állapotát folyamatosan. A garanciális időszak alatt minden elromlott eszközt cserélünk meghibásodás esetén. A felügyeletünkön keresztül mindig elérhetőek vagyunk, ügyeletes szerelőnkre számíthatnak éjszaka és hétvégén is.

Tűzjelző-rendszerek

Speciális végzettséget igényel mind a tervezés, mind a telepítés, mind a karbantartás. Önálló – nem a behatolás-jelző riasztórendszerhez illeszkedő -, tűzjelző rendszert általában a tűzoltó hatóság, a katasztrófavédelem ír elő – bizonyos épületek esetén. Az ingatlan felhasználója is dönthet ilyen rendszer felszereléséről – a hatóság bevonása nélkül, saját jól felfogott érdekében.

A hatóságilag által, kötelezően előírt rendszereknél - mérnök által készített tervekre van szükség, majd az elfogadott és engedélyezett verziót követően kivitelezésre kerül sor. A tűzjelző-rendszereket 6 havonta karban kell tartani, melyet a hatóság rendszeresen ellenőriz.

Szakembereinkkel biztosítani tudjuk a teljes folyamatot – a tervezéstől a kész rendszerig. A rendszeres karbantartást is vállaljuk – erre vonatkozó szerződés alapján.

A tűzjelző rendszerek kiválasztásánál mindig az adott ingatlan mérete, felhasználása, a hatóság elvárása határozza meg a márkát, ill. azon belül a pontos típust. Általunk ajánlott rendszerek: DSC, INIM, NOTIFIER.

Kattintson ide és kérjen ingyenes visszahívást!